Pilis medence

Előszó

Kedves olvasó, szeretném, ha megértően olvasnád portálunkat.

Sokáig gondolkoztam azon miközben sokszor olvastam az összes hasonló, anyagot. Nem értettem, ma sem értem, miért akarnak engem így, minket, különböző módon és módszerekkel de egy mindig egy célért,és téged is meggyőzni, befolyásolni, szabályozni, beskatulyázni ezért kell felhasználni,  a nemes, hasznos, néhol átkozható internet segítségével.

Minden portál, blog, akar tőlem valamit, befolyásolni akar, szabályozni, hol erőszakosan, hol szájbarágósan.
Mi ezt ezeket a „földi hívságokat” esszük,nyeljük,minden nap és persze kívánjuk is.

Nem akartam eddig gondolataimat, gondolatainkat feleslegesen megosztani másokkal, csak ha azok közösségépítő, összetartó szándékúak!

Markó Gergely vagyok, 20 éves, információ éhes. Szeretem a sportot, művészetet, kultúrát, környezetvédelmet, mezőgazdaságot, de nem vetem meg a friss híreket sem Érdeklődni akarok, érlelődni, de nem akarom, hogy becsapjanak.

A politikát csak szűrjük, gyűrjük nem keressük, úgy is megtalál befolyásol minket. Itt ebben a mikroközösségben a Mi problémáinkkal, megoldandó gondjainkkal kell foglalkoznunk, ezért osztom meg veletek a „Pilismedence. hu” oldalunkat.

Miután túl vagyunk a választásokon, a következő öt évben nem okoz fejfájást nekünk. Hajrá segítsük egymást.

Fogadjátok szeretettel, segítsetek nekem szebbé és így együtt tájékozottabbá tenni, és válni, az sem baj ha közben nevetünk és jól érezzük magunkat, új hasznos információkat szerzünk.

Észrevételeiket leveleiket küldjék az olvaso@pilismedence.hu e-mail címünkre.

A „pilismedence,hu” szolgálni kívánja ÖNÖKET!

Markó Gergely Sámuel